Robert Smink kunstenaar en fotograaf uit Haarlem.

Filter

Er wordt gefilterd op rubriek:PersoonlijkNieuwjaar 2022

Persoonlijk13-01-2022

Terug van weggeweest na bijna 50 jaar. Het bevalt mij goed. Plannen voor nieuw werk zat. Hopelijk aan het eind van dit jaar, als mijn boom wortel heeft geschoten, nieuwe vruchten te bewonderen op deze site.

Lees meer

Nieuwjaar 2021

Persoonlijk08-02-2021

Nieuwjaarskaart

Lees meer

Nieuwjaar 2020

Persoonlijk08-02-2021

Afgelopen jaar was een moeizaam jaar voor mij. Er is teveel gebeurd. Nu is het zaak om mijn draai weer te vinden. Voor allen die mij dierbaar zijn en anderen die mij mogelijk hier volgen: De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Lees meer

Nieuwe start

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Lees meer

Nieuwjaar 2019

Persoonlijk30-12-2018

Er gaat veel veranderen Ik ben net gewend aan de nieuwe plek en voel mij er thuis. Maar helaas verandert mijn uitzicht de komende twee jaren drastisch. Het Aziëpark gaat op de schop. Een begin van de aanleg is al gestart en ziet er niet gek uit. Maar wat nu nog erg onzeker is,...

Lees meer

Nieuwjaar 2018

Persoonlijk01-01-2018

2017, een onrustig jaar, is voorbij De oude woning werd verkoopklaar gemaakt. Afscheid nemen van een hoop stenen is na 34 jaar moeilijker dan gedacht. Een nieuwe woning gekocht op tekening. Een periode gebivakkeerd op de camping. Verwarmingloos begonnen aan het naar wens maken van het casco.

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar 2017

Jaaroverzicht 2016 Dit jaar heb ik drie maal geexposeerd met mijn printwerk dat gebaseerd is op beelden en bomen. Daarvan waren twee groepsexposities. Goed om te zien hoe anderen bezig zijn. Het was een leerzaam jaar. Ben druk met de ontwikkeling van nieuw werk. Daarover binnenkort meer

Lees meer

Oh foxy foxtrot

Persoonlijk03-05-2016

Vandaag 3 mei zou mijn vader 96 jaar geworden zijn. Het volgende stukje beschrijft zijn situatie en zegt iets over de persoon die hij was. Oh foxy foxtrot… Op de veel te grote essenhouten tafel staat één dampende kop koffie. Het interieur is een samenraapsel van verschillende stijlen en stemt...

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar 2016

Jaaroverzicht 2015 Het was een spannend en lastig jaar. Spannend omdat ik voor het eerst of soms sinds lang echt naar buiten moest met mijn activiteiten. Omdat je als kunstenaar erg verweven bent met je werk voelt dat ook alsof je jezelf moet verkopen. Daar moet ik erg aan wennen.

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar 2015

Jaaroverzicht 2014 In mei begon mijn artistieke jaar met de deelname aan de dichtlijn in Haarlem. Een bijzondere ervaring. Daarna werd het tijd om een kleine serie tuinbeelden af te ronden. Zij staan nu te pronken in Zandvoort.

Lees meer