Robert Smink kunstenaar en fotograaf uit Haarlem.

Filter

Er wordt gefilterd op rubriek:FotografieNieuwe start

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Lees meer

Dromen bij Nieuw Unicum

FotografiePrints31-05-2018

Morgen start de zomerexpositie bij nieuw Unicum in Zandvoort. Mijn laatste werk wordt daar getoond op groot formaat Xposer. 2 keer 100 x 50 en 2 keer 135 x 90. De "Uitkijken" bestaan uit een combinatie van foto's van wolkenluchten en ingetekende vervormde dakkapellen.

Lees meer

Lente expositie bij Nieuw Unicum

Fotografie02-03-2018

Zwart-wit fotoexpo Deze maal bij Nieuw Unicum een zwart-wit fotoexpo tot 1 juni. Een mix van straat- landschap- en in het bijzonder mist opnamen. Gaat dat zien!

Lees meer

Kunstkracht 17

Mooi weer of niet, ga kijken! Er is zeer veel te zien dat de moeite waard is. Prachtig werk om van te genieten.

Lees meer

Foto expo bij Univé Houtplein 32 Haarlem

Fotografie31-01-2017

Zwart-wit fotoexpo Deze maal bij Univé Haarlem een zwart-wit fotoexpo tot 1 mei. Een mix van straat- landschap- en in het bijzonder mist opnamen. Gaat dat zien!

Lees meer

Winterexpositie bij Univé Haarlem

Fotografie07-12-2014

1 beeld en 7 foto's Deze winter is er in het kantoor van Univé Verzekeringen aan het Houtplein 32 te Haarlem een expositie van een deel van mijn werk. Het betreft 7 foto's die bijna alle iets met Haarlem en omgeving van doen hebben en mijn laatste beeld ‘Schuilen’.

Lees meer

Kruinzoeker op Beeckestijn

Fotografie16-10-2014

Op 12 oktober was de opening van de tentoonstelling ‘Onze bomen’ op buitenplaats Beeckestijn. Prachtig weer, goede sfeer en drukte van belang. Altijd goed om te zien wat anderen met zo'n thema doen. Heel interessant. Mijn ‘Kruinzoeker’ is ook opgenomen in de tentoonstelling.

Lees meer

Nachtelijke oogst

Fotografie11-06-2013

’s avonds was het al erg onrustig op de boerderij. Allerlei machines in de weer. De boer had ‘s morgens vroeg al gras gemaaid en in de middag het maaisel in rupsen bij elkaar geharkt. Gezien het slechte weer van de laatste weken en het vooruitzicht voor de komende dagen heeft men haast om het gras s

Lees meer