Robert Smink kunstenaar en fotograaf uit Haarlem.

Filter


Nieuwjaar 2020

Persoonlijk01-01-2020

Afgelopen jaar was een moeizaam jaar voor mij. Er is teveel gebeurd. Nu is het zaak om mijn draai weer te vinden. Voor allen die mij dierbaar zijn en anderen die mij mogelijk hier volgen: De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Lees meer

Nieuwe start

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Lees meer

Nieuwjaar 2019

Persoonlijk30-12-2018

Er gaat veel veranderen Ik ben net gewend aan de nieuwe plek en voel mij er thuis. Maar helaas verandert mijn uitzicht de komende twee jaren drastisch. Het Aziëpark gaat op de schop. Een begin van de aanleg is al gestart en ziet er niet gek uit. Maar wat nu nog erg onzeker is,...

Lees meer

Dromen bij Nieuw Unicum

FotografiePrints31-05-2018

Morgen start de zomerexpositie bij nieuw Unicum in Zandvoort. Mijn laatste werk wordt daar getoond op groot formaat Xposer. 2 keer 100 x 50 en 2 keer 135 x 90. De "Uitkijken" bestaan uit een combinatie van foto's van wolkenluchten en ingetekende vervormde dakkapellen.

Lees meer

Lente expositie bij Nieuw Unicum

Fotografie02-03-2018

Zwart-wit fotoexpo Deze maal bij Nieuw Unicum een zwart-wit fotoexpo tot 1 juni. Een mix van straat- landschap- en in het bijzonder mist opnamen. Gaat dat zien!

Lees meer

Nieuwjaar 2018

Persoonlijk01-01-2018

2017, een onrustig jaar, is voorbij De oude woning werd verkoopklaar gemaakt. Afscheid nemen van een hoop stenen is na 34 jaar moeilijker dan gedacht. Een nieuwe woning gekocht op tekening. Een periode gebivakkeerd op de camping. Verwarmingloos begonnen aan het naar wens maken van het casco.

Lees meer

Herfsttango

Beelden17-10-2017

Zie hier de benodigde passen.

Lees meer

Kunstkracht 17

Mooi weer of niet, ga kijken! Er is zeer veel te zien dat de moeite waard is. Prachtig werk om van te genieten.

Lees meer

Zittend

Beelden20-09-2017

Zittend is de titel van het nieuwe tuinbeeld waar ik nu aan werk. Dat moeten we allemaal wat vaker doen in deze hectische wereld. Even zitten en nadenken over wat we nu eigenlijk aan het doen zijn. Maar met zitten alleen komen we er natuurlijk ook niet, dus hup maar weer, de handen uit de mouwen!

Lees meer

Lente Expositie in De Wachtkamer

Prints03-04-2017

Vanaf 7 April houden de Beeldende Kunstenaars Zandvoort, de BKZ, een spetterende Voorjaars-Expositie met als thema: LENTE-KLEUR-EXPLOSIE Te zien zullen zijn vooral kleurrijke en nieuwe werken uit verschillende kunstdisciplines zoals Schilderen, Keramiek...

Lees meer