Robert Smink kunstenaar en fotograaf uit Haarlem.

Filter


Gulzig

Gedichten04-02-2015

Over verlangen Gulzig Op een koude dag ver en verlaten verlangde ik naar een warme nacht met haardvuur en gezelschap

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar 2015

Jaaroverzicht 2014 In mei begon mijn artistieke jaar met de deelname aan de dichtlijn in Haarlem. Een bijzondere ervaring. Daarna werd het tijd om een kleine serie tuinbeelden af te ronden. Zij staan nu te pronken in Zandvoort.

Lees meer

Serious Request in Haarlem

Grafisch20-12-2014

Flyer voor ziekenhuizen In de Vishal kan je tijdens ‘Serious Request’ een longentest doen tegen een donatie voor het goede doel. Ga dat doen zou ik zeggen. Elke bijdrage voor dit geweldig goede doel telt!

Lees meer

Winterexpositie bij Univé Haarlem

Fotografie07-12-2014

1 beeld en 7 foto's Deze winter is er in het kantoor van Univé Verzekeringen aan het Houtplein 32 te Haarlem een expositie van een deel van mijn werk. Het betreft 7 foto's die bijna alle iets met Haarlem en omgeving van doen hebben en mijn laatste beeld ‘Schuilen’.

Lees meer

Zondag

Gedichten05-12-2014

Het is een hangerige dag er gebeurt niets wolken klitten bij elkaar alsof ze niet weten waar naartoe er is geen agenda ik zoek afleiding maar vind die niet hoe kom ik de dag door zo zonder jou

Lees meer

Beelden in bruikleen

Beelden17-11-2014

Eindelijk in de tuin Daar staan ze dan. Na veel geploeter zijn de eerste tuinbeelden nu klaar. Ik heb een goede vriend bereid gevonden om zijn tuin beschikbaar te stellen. Ben zeer content met deze mogelijkheid. Heb nu weer ruimte in mijn atelier voor de productie van nieuw werk.

Lees meer

Kruinzoeker

Gedichten23-10-2014

Kruinzoeker daar sta je dan boven op het duin rekeningen netjes betaald met twee woorden gesproken

Lees meer

Kruinzoeker op Beeckestijn

Fotografie16-10-2014

Op 12 oktober was de opening van de tentoonstelling ‘Onze bomen’ op buitenplaats Beeckestijn. Prachtig weer, goede sfeer en drukte van belang. Altijd goed om te zien wat anderen met zo'n thema doen. Heel interessant. Mijn ‘Kruinzoeker’ is ook opgenomen in de tentoonstelling.

Lees meer

Vondst

Gedichten25-09-2014

Het thema ‘vondst’ leverde de volgende gedichten op: Vrij zijn ik vind van alles maar dat wil ik nu juist niet het niet vinden maakt vrij

Lees meer

Verkleuring

Gedichten22-08-2014

Twee nieuwe gedichten op het thema verkleuring. Leven – jeugdige overmoedhet kleurrijke motief op de vrijgekomen plekken – sporen van samen zijnstof en zonlicht tekenden de contouren van objecten – verschoten vergezichten

Lees meer